FILLOJE MATERIALIN FILMIK

The video player could not be built.

#NdriçojeBotën

Që kur një yll i ri u shfaq për herë të parë mbi Bethlehem, Krishtlindja ka qenë një periudhë drite që na kujton se Jezu Krishti është drita e botës. Së bashku ne mund ta kremtojmë lindjen e Tij duke e bërë botën një vend më të shndritshëm. Gjithçka që duhet të bëjmë, është ta ndjekim Atë – jetën e Tij, shembullin e Tij dhe mësimet e Tij. Duke bërë kështu, ne kemi fuqinë për të kryer #NdriçojeBotën.