Filloje Materialin Filmik

The video player could not be built.

#NdriçojeBotën

Asnjë periudhë e vitit nuk është aq e ndritshme sa periudha e Krishtlindjes – dhe drita më e ndritshme nga të gjitha është Jezu Krishti, Drita e Botës. Përsëri, ne e kremtojmë lindjen e Tij duke e bërë Krishtlindjen një periudhë shërbimi. Bashkohu me ne këtë vit teksa i mësojmë mësimet e Tij, e ndjekim shembullin e Tij dhe ndihmojmë [për nismën] #NdriçojeBotën.

Zbuloni mënyrat se si ju mund të [merrni pjesë në nismën] #NdriçojeBotën në zonën tuaj vendore.

Mëso më shumë