ComeuntoChrist.org Në mbarë botën

Vlerat Tona

Besimi ynë ndikon thuajse në çdo aspekt të jetës sonë. Përtej thjesht të besuarit te Jezu Krishti, ne përpiqemi t’i sjellim në jetë mësimet e Tij në shtëpi, në punë dhe në komunitetet tona. Këtu janë disa nga përparësitë kulturore të përqafuara nga anëtarët e Kishës nëpër botë.