comeuntochrist.org

Ndihmoji të tjerët në një mënyrë të re çdo javë

Jezu Krishti, Drita e Botës, kaloi një pjesë të madhe të dhënies së shërbesës prej Tij duke u kujdesur për individët, një e nga një. Bashkohu me ne këtë Krishtlindje teksa teksa e ndjekim shembullin e Tij dhe gjejmë mënyra për t’ua dhënë kohën, dashurinë dhe burimet tona njerëzve në nevojë.

...

Java 1

Ndriçoje Botën

Dashuria e Jezusit nuk njohu kufij. Zbulo mënyra se si ta ndihmosh dikë në një pjesë tjetër të botës.

...

Java 2

Ndriçoje komunitetin tënd

Ekzistojnë nevoja kudo përreth nesh – disa janë fare pranë shtëpisë. Bëje botën një vend më të mirë, duke filluar nga vetë komuniteti yt.

...

Java 3

Ndriçoje familjen tënde

Në kohën më të zënë me punë të vitit, mbushe shtëpinë tënde me dritë duke u shërbyer njerëzve më pranë teje.

...

Java 4

Ndriçoje Botën

Duke e ndjekur Jezu Krishtin, Dritën e Botës, besimi yt tek Ai do të bëhet gjithmonë e më i fortë.

A je gati të marrësh pjesë në nismën Ndriçoje Botën

dhe jep dhe të japësh ashtu?

Njerëzit që po Marrin Pjesë

#NdriçojeBotën

Vështro teksa e Ndriçojmë Botën së bashku.

Fillo në vetë shtëpinë tënde

A dëshiron të krijosh vetë planin tënd për ta Ndriçuar Botën? Do të ishim të lumtur të të bënim vizitë dhe të ndihmonim.
Ju lutemi shkruani një vlerë
Ju lutemi shkruani një vlerë
Ju lutemi shkruani një vlerë
 • Afghanistan
 • Albania
 • Algeria
 • American Samoa
 • Andorra
 • Angola
 • Anguilla
 • Antigua and Barbuda
 • Argentina
 • Armenia
 • Aruba
 • Australia
 • Austria
 • Bahamas
 • Bahrain
 • Bangladesh
 • Barbados
 • Belarus
 • Belgium
 • Belize
 • Benin
 • Bermuda
 • Bhutan
 • Bolivia
 • Bosnia and Herzegovina
 • Botswana
 • Brazil
 • British Virgin Islands
 • Brunei
 • Bulgaria
 • Burkina Faso
 • Burundi
 • Côte d"Ivoire
 • Cambodia
 • Cameroon
 • Canada
 • Cape Verde
 • Cayman Islands
 • Central African Republic
 • Chad
 • Chile
 • China
 • Colombia
 • Comoros
 • Cook Islands
 • Costa Rica
 • Croatia
 • Cuba
 • Curacao
 • Cyprus
 • Czech Republic
 • Democratic Republic of the Congo
 • Denmark
 • Djibouti
 • Dominica
 • Dominican Republic
 • Ecuador
 • Egypt
 • El Salvador
 • Equatorial Guinea
 • Eritrea
 • Estonia
 • Ethiopia
 • Falkland Islands
 • Faroe Islands
 • Fiji
 • Finland
 • France
 • French Polynesia
 • Gabon
 • Gambia
 • Georgia
 • Germany
 • Ghana
 • Gibraltar
 • Greece
 • Greenland
 • Grenada
 • Guam
 • Guatemala
 • Guernsey
 • Guyana
 • Haiti
 • Honduras
 • Hong Kong
 • Hungary
 • Iceland
 • India
 • Indonesia
 • Iran
 • Iraq
 • Ireland
 • Isle of Man
 • Israel
 • Italy
 • Ivory Coast
 • Jamaica
 • Japan
 • Jersey
 • Jordan
 • Kazakhstan
 • Kenya
 • Kiribati
 • Kuwait
 • Kyrgyzstan
 • Latvia
 • Lebanon
 • Lesotho
 • Liberia
 • Libya
 • Liechtenstein
 • Lithuania
 • Luxembourg
 • Macau
 • Macedonia
 • Madagascar
 • Malawi
 • Malaysia
 • Maldives
 • Mali
 • Malta
 • Marshall Islands
 • Mauritania
 • Martinique
 • Mauritius
 • Mayotte
 • Mexico
 • Micronesia
 • Moldova
 • Monaco
 • Mongolia
 • Montenegro
 • Montserrat
 • Morocco
 • Mozambique
 • Myanmar
 • Namibia
 • Nauru
 • Nepal
 • Netherlands
 • Netherlands Antilles
 • New Caledonia
 • New Zealand
 • Nicaragua
 • Niger
 • Nigeria
 • Niue
 • North Korea
 • Northern Mariana Islands
 • Norway
 • Pakistan
 • Palau
 • Palestine
 • Panama
 • Papua New Guinea
 • Paraguay
 • Peru
 • Philippines
 • Pitcairn
 • Poland
 • Portugal
 • Puerto Rico
 • Qatar
 • Republic of the Congo
 • Romania
 • Saint Barthélemy
 • Saint Helena
 • Saint Kitts and Nevis
 • Saint Lucia
 • Saint Martin
 • Saint Vincent and the Grenadines
 • Samoa
 • San Marino
 • Sao Tome and Principe
 • Saudi Arabia
 • Senegal
 • Serbia
 • Seychelles
 • Sierra Leone
 • Singapore
 • Slovakia
 • Slovenia
 • Solomon Islands
 • Somalia
 • South Africa
 • South Korea
 • South Sudan
 • Spain
 • Sri Lanka
 • Sudan
 • Suriname
 • Swaziland
 • Sweden
 • Switzerland
 • Syria
 • Taiwan
 • Tajikistan
 • Tanzania
 • Thailand
 • Timor-Leste
 • Togo
 • Tokelau
 • Tonga
 • Trinidad and Tobago
 • Tunisia
 • Turkey
 • Turks and Caicos Islands
 • Tuvalu
 • US Virgin Islands
 • Uganda
 • Ukraine
 • United Arab Emirates
 • United Kingdom
 • United States
 • Uruguay
 • Vanuatu
 • Vatican City
 • Venezuela
 • Vietnam
 • Wallis and Futuna
 • Western Sahara
 • Yemen
 • Zambia
 • Zimbabwe
Ju lutemi shkruani një vlerë
Ju lutemi, përzgjidhni një vend
Ju lutemi, përzgjidhni një vend (Zgjidhni një Shtet/Provincë)
Ju lutemi, shkruani një adresë
undefined
Ju lutemi, shkruani një emër qyteti
Ju lutemi, përzgjidhni një shtet
Ju lutemi, përzgjidhni një shtet (Staat/provincie)
Ju lutemi, shkruani një kod postar
Nuk ishim në gjendje të gjenim një adresë që përputhet me informacionin tuaj që shkruat. Ju lutemi, përpiquni t’i bëni ndryshime atij ose mund të zgjidhni ta mbani siç është dhe ta dorëzoni formularin.
Ju faleminderit. Do të mbetemi në kontakt.
E presim me padurim bashkëbisedimin tonë. Do të vihemi në kontakt me ju brenda 24 orëve të ardhshme për të programuar takimin me ju.

Mormon.org Chat is typing...